Interieur Advies voor iedereen. Als interieur ontwerper/stylist kan ik je een authentieke sfeer bezorgen die voor iedereen geschikt is, zakelijk en privé!
 

Monique Gomez de Mesquita-Vos, SFEERMAKER voor woon-, werk- en leefomgeving.

In 2008 heb ik People for Planet opgericht. Na jarenlang in de zakelijke markt te hebben gewerkt voor kantoor- en projectinrichting en het behalen van een Master in Interior Design, vond ik het tijd voor een eigen bedrijf. Vanuit dit bedrijf is Quinspirations ontstaan waarin ik tegemoet kom aan de wensen van mijn klanten. En samen de woonwensen realiseer zowel zakelijk als privé.

 


 

 Als 'SFEERMAKER voor woon-, werk- en leefomgeving' geef ik adviezen voor de inrichting van ruimten, zowel in de zakelijke als particuliere markt. Van woonkamer tot kantoor, van tuin tot ontvangstruimte, van winkel tot showroom. Ik verwezenlijk je droom.  

ONTWERP & BEGELEIDING VAN PROJECTEN 

Ik lever projecten van het eerste ontwerp op de tekentafel tot de volledige realisatie. Maar je kunt mij ook inschakelen voor een gedeelte van het project. Kleur, materialen, verlichting, meubels, vloer en wanden, accessoires, alles is te realiseren. 

Ik beschik over een groot netwerk van betrouwbare specialisten en vakmensen (meubelmakers, schilders, hoveniers, elektriciens, loodgieters etc.)  met wie ik mooie projecten tot stand heb gebracht. 

Duurzaamheid is nog steeds een van mijn centrale thema's. Een vernieuwd interieur betekent namelijk niet dat alles moet worden vervangen. Vaak volstaat een enkele aanpassing met wat aanvulling één nieuwe bank en een andere kleur op de muur of nieuwe verlichting en wat accessoires om een compleet andere sfeer te creëren.

SPIN IN HET WEB  

Wat je ook wilt, of het om de zoektocht naar één enkele stoel gaat of om een complete verbouwing, ik neem jou de zorgen uit handen en zorg ervoor dat het in orde komt.  Je hoeft niet langer winkel-in-winkel-uit en met een eindeloze reeks leveranciers of werklui in overleg. Als een spin in het web coördineer ik jouw project, zakelijk of particulier, klein of groot.    
   

 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info