Interieur Advies voor iedereen. Als interieur ontwerper/stylist kan ik je een authentieke sfeer bezorgen die voor iedereen geschikt is, zakelijk en privé!
 


2018-03-02

Keuken van oud naar nieuw

IMG_0062.jpg
Bij deze klant heb ik de hele beneden etage opnieuw ingericht en gerenoveerd. [Meer weten…]

Monique - 13:06:31 | Een opmerking toevoegen

2018-02-19

Een Vos….

2018-02-19 16_59_04-Fotos en teksten 201217.xls - LibreOffice Calc.pngMijn meisjesnaam is Vos en deze naam doe ik alle eer aan. [Meer weten…]

Monique - 16:12:49 | Een opmerking toevoegen

2018-02-09

Inrichten is een vak!

2018-02-09 15_28_01-tekenen.png - LibreOffice Draw.png
Inrichten is een vak. [Meer weten…]

Monique - 15:48:22 | Een opmerking toevoegen

2018-02-02

Catch the L!ght

2018-01-04 14_35_07-Impressie en nog 3 paginas - Microsoft Edge.pngCatch the L!ght is mijn eigen ontwerp ledlampjes. [Meer weten…]

Monique - 12:55:29 | Een opmerking toevoegen

Moodboard

Moodboard 1.jpgVoor elk project maak ik naar aanleiding van mijn eerste gesprek een moodboard. [Meer weten…]

Monique - 12:51:31 | Een opmerking toevoegen


 

Inspiratie


Terug naar overzicht

09-02-2015

1000 ideeën heb ik en 1000 dingen die ik wil doen!

Het voordeel van een creatieveling is dat je deze continue stroom van ideeën in je hoofd hebt. Sommige zijn uitvoerbaar en sommige niet.

Het nadeel van een creatieveling is dat deze moeite heeft met het concretiseren en realiseren van deze ideeën.

Je bent dus eigenlijk continue in gevecht. Je wil wel van alles realiseren maar weet eigenlijk niet hoe, waar en wanneer je moet beginnen.
Daarbij komt nog het feit dat een eigen onderneming runnen niet alleen bestaat uit het leuk realiseren van ideeën maar dat er een hoop administratieve handelingen aan vast zitten waar de creatieveling eigenlijk niets mee te maken wil hebben en er ook een weerstand tegen heeft.

Zo ben je vrijwel dagelijks bezig met administratie, social media, de website, acquisitie, up to date houden van je vakinformatie en ga zo maar door. Af en toe mag je dan eindelijk doen wat je het allerleukste vind, je echte werk, noem ik dat altijd.

Als één pitter moet je alles tegelijkertijd doen en dan kan het wel eens voorkomen dat je teveel of te weinig aandacht besteed aan het een of ander. In loondienst zou je dan leuk terug gefloten worden door een collega of werkgever. Helaas pindakaas die heb ik niet.

Gelukkig heb ik om me heen een aantal mensen die ik als klankbord kan gebruiken en me dan weer op weg helpen om weer scherp bij de les te zijn. Afgelopen week ben ik geholpen bij het wat meer structuur aanbrengen in mijn financiële puinhoop. Volgens de accountant hou ik er een zogenaamde 'Jip en Janneke' boekhouding op na maar het voldoet dus daar gaan we niet aan tornen. Wel moet ik goed op een rijtje hebben en houden wat mijn maandelijkse kosten zijn en ervoor te zorgen dat deze voor een langere periode gereserveerd zijn. Het kan soms een maandje tegenzitten.

Van een vriendin kreeg ik het advies om elke dag een lijstje samen te stellen met zaken die ik moet doen die dag en een cijfer geven in volgorde van prioriteit. Tja, daar gaan we weer; als het geen prioriteit had dan kwam het niet op het lijstje te staan dus waar moet ik dan beginnen? En wat doe ik als ik het lijstje niet heb afgewerkt; krijg ik dan van mezelf straf, wordt mijn (niet) salaris in mindering gebracht of krijg ik een slechte aantekening bij mijn eigen functionering gesprek.
Niets van dat al dan wordt het gewoon naar de volgende dag doorgeschoven, hmmm kan nooit de bedoeling van dat lijstje zijn.

Al met al als kleine zelfstandige heb je het maar druk met jezelf en je eigen organisatie.

Wat ik nu dus zoek is een klankbord en steunpilaar die me wel mijn prioriteiten in kan laten zien en checkt of ik ook daadwerkelijk heb gedaan wat me te doen stond?

Wie bied zich aan?
Terug naar overzicht


 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info