2018-01-24

Nieuwe naam, nieuw website

2018-01-09 17_18_58-Geen titel 1 - LibreOffice Calc.pngPeople for Planet bestaat nu 10 jaar en daarom heb ik besloten om voortaan door te gaan onder de naam:

Quinspirations.nl by People for Planet

Waarom Quinspirations.nl?

Quin is van 50 en spirations van inspiraties.

Naast mijn werk wil ik ook graag laten zien waar ik me mee bezig hou en waar ik mijn inspiratie vandaan haal.

Ik ben in de 50 en in de marketing worden we ‘de verloren generatie’ genoemd. Echter is vanaf 2018 50% van de bevolking 50 jaar of ouder dus er moet terdege rekening gehouden worden met ons. We zijn divers, spannend en vooral heel erg leuk. We tellen absoluut mee en zijn een heel belangrijke markt. Daarnaast hebben we de markt heel veel te bieden.

Als ik niet de levens- en werkervaring had die ik tot nu toe heb opgedaan, dan had ik mijn werk niet zo goed kunnen doen als nu het geval is. Door een natuurlijks overwicht en rust kan ik zaken zeer goed en snel realiseren. Daarnaast heb ik geleerd om heel erg hard te werken en ergens 100% voor te gaan.

Mijn inspiratie is heel divers en dat wil ik graag laten zien. Als creatieveling haal je overal inspiratie vandaan en bij mij zijn dat o.a. de volgende zaken:

* Mooie luchten - als ik een mooie lucht zie wordt ik blij. Dat de natuur zulke mooie wisselende schilderijen toont vind ik bijzonder.
* Musea - veelvuldig bezoek ik musea  in binnen- en buitenland
* Winkels - altijd loop ik wel even een winkelstraat door. Of ik ga er speciaal naartoe, dit om op allerlei gebied inspiratie op te doen. Wat is er nieuw en hoe wordt het gepresenteerd. Hierdoor ben ik up to date wat er op de markt is en wat er gebeurt. Zo signaleer ik vroegtijdig trends.
* Beurzen - dat kan echt van allerlei soorten beurzen zijn. Groot/klein, binnen-/buitenland, interieur, mode, horeca, accessoires etc… etc…
* Eten en drinken - Soms krijg je echt kunstwerkjes op je bord en naast de goede smaak wil het oog ook wat. Het plaatje moet kloppen daar wordt ik blij van.
* Reizen - altijd een goede bron om te ontspannen en inspiratie op te doen.
* Mensen - Of het nou iemand op straat is, een foto in een blad of op social media of mijn familie en vrienden ze zijn echt een mega belangrijke inspiratie bron voor me.
* Duurzaamheid - loopt als een rode draad door mijn leven en niet die van de geitenwollensok maar die van recycling, vintage, hergebruik en nieuwe materialen die beter zijn voor het milieu.

Op mijn website en zeker ook op mijn social media kanalen, Facebook, instagram en LinkedIn, zul je veelvuldig foto’s van deze onderwerpen voorbij zien komen.

Monique - 15:08:12 | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments

To reduce automated spam, this function is protected with a captcha.

This requires content from the third-party provider Google to be loaded and cookies to be stored.